сховати меню
Розділи: Анонс

Хронічні дерматози та інфекції, що передаються статевим шляхом, від дитячого до похилого віку

сторінки: 3-4

Шановні колеги!

Кафедра дерматовенерології Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика, що є опорною в Україні з післядипломного навчання, проводить підготовку на передатестаційних циклах лікарів-дерматовенерологів, упродовж 9 років була ініціатором і організатором щорічних конференцій, присвячених найактуальнішим проблемам дерматовенерології, планує проведення Школи дерматовенерологів на тему «Хронічні дерматози та інфекції, що передаються статевим шляхом, від дитячого до похилого віку» 1-2 березня 2011 р. у м. Києві.

Під час проведення заходу буде розглянуто такі програмні питання:
• діагностика та лікування хронічних дерматозів;
• принципи складання медичних стандартів і клінічних протоколів у дерматовенерології;
• діагностика, профілактика та лікування інфекцій, що передаються статевим шляхом;
• організаційні питання дитячої дерматовенерології;
• особливості перебігу хронічних дерматозів у дітей і підлітків;
• вікові особливості дерматозів, проблеми передчасного старіння шкіри, дерматокосметологія.

У роботі конференції передбачається участь провідних дерматовенерологів України, які представлять доповіді з питань етіології, патогенезу, діагностики і лікування захворювань шкіри та інфекцій, що передаються статевим шляхом. Надзвичайно актуальними залишаються проблеми діагностики та лікування захворювань шкіри у дітей і підлітків. Обговорення проблеми старіння шкіри, безумовно, торкнеться галузі косметології.

Місце проведення: Регіональну школу дерматовенерологів планують провести в приміщенні НМАПО імені П.Л. Шупика (вул. Дорогожицька, 9).

Матеріали приймаються до 10 лютого 2011р., на паперовому та електронному носіях (дискеті 3,5, CDR, CDRW) або електронною поштою: текстовий редактор Word-7, Word-97-2003 у форматі RTF, шрифт – 14, інтервал – 1,5, усі поля – 2 см.
Назва роботи – великими літерами жирним шрифтом,
прізвище та ініціали авторів – звичайним шрифтом,
назва науково-лікувального закладу – курсивом.

Тези та теми доповідей надсилати за адресою оргкомітету: 03035, Київ-35, вул. Островського, 48, кафедра дерматовенерології НМАПО імені П.Л. Шупика або на електронну адресу: derma-nmapo@ukr.net

 

Генеральний інформаційний спонсор – журнал «Клінічна імунологія. Алергологія. Інфектологія»

Наш журнал
у соцмережах: