Роль харчової сенсибілізації у розвитку патології підшлункової залози в дітей

сторінки: 81-86

О.Ю. Бєлоусова, д.м.н., професор, зав. кафедри педіатричної гастроентерології та нутриціології Харківська медична академія післядипломної освіти, Ю.В. Карпушенко кафедра пропедевтики педіатрії № 2 Харківський національний медичний університет
Поділитися з друзями:

Книги

збірка - Гиперчувствительность к лекарственным препаратам. Руководство для врачей
збірка - Спадкові захворювання шкіри
збірка - Герпесвірусні нейроінфекції  людини
збірка - Атлас: герпесвірусні нейроінфекцїї
збірка - Дитяча дерматовенерологія
збірка - Иммунодефицитные болезни человека
збірка - Хвороби шкіри жінок у віковому аспекті
збірка - Клиника, диагностика и лечение герпетических инфекций человека: руководство для врачей
збірка - Клиническая иммунология и аллергология